Grup de Recerca Espais Crítics [ec].

El grup de recerca Espais Crítics té com a eix vertebrador de la seva activitat el pensament espacial crític. Tota la recerca i l’activitat generada a l’entorn d’aquesta qüestió es realitza des d’una perspectiva marcadament transdisciplinar, ja que tot i que el pensament espacial és central en la disciplina geogràfica, també és objecte de moltes aproximacions des de l’antropologia, la sociologia, el planejament territorial, la història, l’arquitectura, els estudis culturals, etc. Per això, en el seu plantejament el grup és explicitament obert a la col·laboració amb investigadors d’altres disciplines i obert també a l’anàlisi i incorporació al debat d’idees i conceptes produïdes en una diversitat de disciplines socials.

Entitat Finançadora: Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca, Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.
Referència: SGR 2013 [2014-SGR-387].
Import concedit: 20.400 €.

Membres: Núria Benach Rovira , Abel Albet Mas; Horacio Capel Sáez; Vicente Casals Costa; Anna Clua Infante; María Teresa Tapada Bertelli; Aritz Tutor Anton,Helena Cruz Gallach; Núria Font Casaseca; Luz Marina García Herrera; Bernat Lladó Mas; Xavier Oliveras González; Jordi Selfa Clemente; Álvaro Sevilla Buitrago; Verónica Tapia; Perla Zusman.